Over het schrijflab | Het Schrijflab

OVER HET SCHRIJFLAB

Het Schrijflab is een ambulant schrijfcentrum. Het biedt schrijfworkshops van een dag en cursussen aan op locatie. Workshops en cursussen in de genres proza en poëzie.

koos_silouet_kl.jpg

Docent creatief schrijven Koos van den Kerkhof richt zich  in de workshops en cursussen op beginnende schrijvers  en schrijvers die willen publiceren of reeds publiceren.

Naast de workshops en cursussen biedt Het Schrijflab bedrijven en instellingen de kans een cursus op maat te organiseren. Cursusinhoud, opbouw, opdrachten en logistiek worden volledig verzorgd door docent Koos van den Kerkhof.

Schrijvers die publicatie voorbereiden van een artikel, roman, gedichtenbundel of boek in een specifiek genre kunnen voor begeleiding terecht bij Het Schrijflab. De eerste stap naar begeleiding kan in de vorm van een schrijversspreekuur plaatsvinden. Intensievere vormen van schrijf- en manuscriptbegeleiding kunnen eveneens: schrijfcoaching, manuscriptontwikkeling en redactie.


Vraag hier de nieuwsbrief aan: info@hetschrijflab.nl

Schrijftips vind je op Schrijven Online

Ben jij op zoek naar schrijftips? Op Schrijven Online vind je handige schrijftips en schrijfoefeningen, de nieuwste schrijfwedstrijden en heel veel informatie over het schrijven en uitgeven van je boek, verhaal of gedicht. Wil je serieus gaan schrijven? In ons tijdschrift Schrijven Magazine vind je interviews met en schrijftips van binnen- en buitenlandse schrijvers en dichters, redacteuren en literair agenten.

Bezoek https://www.schrijvenonline.org

Logo Kunstkeur.jpg