Docent | Het Schrijflab

Gastdocent Etchica Voorn

etchica voorn zin van het leven klein.jpg

Etchica Voorn (1963) is schrijver, blogger, columnist bij OPZIJ magazine en gék op het podium. Ze heeft jarenlange ervaring met coaching, trainingen en workshops. Sinds haar prijswinnende boek “Dubbelbloed” verscheen in 2017 heeft ze opgetreden in debatcentra De Balie en De Rode Hoed. En in theaters zoals Bijlmerparktheater, de Melkweg in Amsterdam en Tivoli in Utrecht. Ook is ze regelmatig te horen in het radioprogramma Spraakmakers

Docent

koos_van_den_kerkhof_bew_kl_2.jpg

Koos van den Kerkhof gaf schrijfcursussen, schrijfworkshops en schrijfcoaching op Manuscripta, Schrijven Magazine Schrijfdag, provinciale schrijfdagen in Brabant, Limburg en in Tsjechië, Suriname en België.


Vanaf 1991 bepaalt het docentschap creatief schrijven zijn loopbaan. Gaf hij lange tijd cursussen verhalend proza schrijven aan de CKE-schrijversschool (Eindhoven) en andere kunstencentra, sinds 2009 werkt hij als schrijfdocent/schrijfcoach poëzie, proza en essay schrijven aan schrijfschool Scriptplus ( Amsterdam). In 2011 verzorgde hij gastcolleges proza schrijven aan de Schrijversvakschool Paramaribo waarvoor hij ook e-coaching verrichtte in het examenjaar.


Van den Kerkhof stond aan de basis van de opleiding Docent Creatief Schrijven (DOCS) en doceert aan deze opleiding. Bovendien is hij oprichter/docent van Het Schrijflab, een opleidingscentrum gespecialiseerd in schrijfworkshops, schrijfcursussen en schrijfcoaching.


Naast de publicatie van poëzie, proza, artikelen en literaire non-fictie in diverse media en op weblogs, verscheen zijn vijfde gedichtenbundel Oud Zink (2008) bij uitgeverij In de Knipscheer. De uitgeverij waar hij actief is als freelance-redacteur literaire fictie, non-fictie en poëzie.

Koos is opgenomen in het register van kunstdocenten www.kiesjedocent.nl en lid van All Art Professionals.


Vraag hier de nieuwsbrief aan: info@hetschrijflab.nl

CRKBO_Instelling.jpg


Logo Kunstkeur.jpg