Docent

koos_van_den_kerkhof_bew_kl_2.jpg

Koos van den Kerkhof gaf schrijfcursussen, -workshops en coaching op Manuscripta, Nederlandse Schrijfdagen, provinciale schrijfdagen in Brabant, Limburg en in Tsjechië, Suriname en België.


Vanaf 1991 bepaalt het docentschap creatief schrijven zijn loopbaan. Gaf hij lange tijd cursussen verhalend proza schrijven aan de CKE-schrijversschool (Eindhoven) en andere kunstencentra, sinds 2009 werkt hij als docent/schrijfcoach poëzie, proza en essay schrijven aan schrijversvakschool Scriptplus (Taalcentrum-VU, Amsterdam). In 2011 verzorgde hij gastcolleges proza schrijven aan de Schrijversvakschool Paramaribo waarvoor hij ook e-coaching verrichtte in het examenjaar.


Van den Kerkhof stond aan de basis van de opleiding Docent Creatief Schrijven (DOCS) en doceert aan deze opleiding. Bovendien is hij oprichter/docent van Het Schrijflab, een opleidingscentrum gespecialiseerd in schrijfworkshops van een dag.


Naast de publicatie van poëzie, proza, artikelen en literaire non-fictie in diverse media en op weblogs, verscheen zijn vijfde gedichtenbundel Oud Zink (2008) bij uitgeverij In de Knipscheer. De uitgeverij waar hij actief is als freelance-redacteur literaire fictie, non-fictie en poëzie.


Vraag hier de nieuwsbrief aan: info@hetschrijflab.nl

koos_contact_kl.jpg

Webdesign: Studio Nest, www.studionest.nl
Foto docent : Jacques Peeters
Foto's en grafische vormgeving content: Jolanda van de Rotten

© Het Schrijflab 2011 - 2019